Bloed!

Dit is er eentje in de categorie ‘Het is dat ik er zelf bij was’.

We zijn aan het readen op de vrouwen die een serie moordenaar heeft vermoord. Aan de hand van zijn tekeningen van deze vrouwen kijk ik of er informatie door komt die bruikbaar is.

De vrouwen willen graag helpen maar het is als een puzzel met 1000 stukjes die in elkaar gezet moet worden. En in tegenstelling tot een normale reading heb ik niemand die ja of nee kan zeggen en is de enige informatie dat wat in de verhoren staat.

Twee van hen komen goed door en kom ik zelfs zover dat ik kan tekenen waar ze zijn vermoord en achter gelaten. (dit wordt nog uitgezocht)

Terwijl ik druk bezig ben zie ik ineens dat er drie wondjes op mijn rechterarm zitten waarvan eentje hevig bloedt.

Ik vraag aan diegene met wie ik werk ‘heb ik iets gedaan? Heb ik mij gestoten?’ Maar dat kan eigenlijk niet want ik loop rond in een kamer.

Terwijl ik het zeg krijg ik als het ware een tikje tegen mijn achterhoofd. Een roodharige vrouw komt door. Ze zegt ‘ik ben niet vermoord door hem in dit district maar ik ben die roodharige vrouw op de tekening’ . Ik vraag wat ik voor haar kan doen en ze laat mij in mijn rechter onderarm bijten, precies op de plek waar het bloedt. Ik blijf maar bijten en vraag haar waarom. ‘Ik kon niks’ zegt ze ‘Maar het enige wat ik wel kon was keihard in zijn arm bijten, dwars door het vlees, ik wil jullie laten weten dat ik op kwam voor mijzelf, zoek maar op, hij heeft een bitemark op zijn rechter arm’.

Terwijl het bloed blijft stromen en wij hyper zijn van dit aangedragen bewijs, zoeken we foto’s van deze seriemoordenaar en …. inderdaad op zijn rechter onderarm zit een klein half rond litteken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: