Energiekoorden 💫

Deze tekst is gedeeltelijk gechanneld doorgekomen. Dat betekent dat ik ben gaan zitten en aan het universum heb gevraagd aan wat ik daarover kan opschrijven. De tekst is al uit 2016 en heb deze aangevuld naar het nu omdat ik er de laatste tijd veel mee werk.

“Mensen zijn met elkaar verbonden door onzichtbare energiekoorden.
Onze ziel heeft er voor gekozen om te huizen in een mens, niet in een dier of plant of andere vorm maar in de mens van vlees en bloed die jij op dit moment bent.
De ziel is veel meer (energie) dan dat jouw hersenen aankunnen en propt zich als het ware in het lichaam. De ziel weet veel meer dan jouw hersenen kunnen verwerken, je bent een computer die duidelijk een update nodig heeft maar nog niet weet hoe. Door te oefenen, te mediteren en je open te stellen kun je leren om ook daar toegang tot te krijgen maar dat is een ander verhaal.
De ziel is energie, deze woont in je hart maar zit ook om lichaam heen, soms kun je dit zien en heel vaak kun je die energie voelen. Daarmee bedoelen we dat je een kamer kunt binnenlopen en direct aanvoelt hoe de sfeer is, of bij een persoon direct de kriebels (negatief en positief) kunt krijgen.
De ziel kan contact maken andere zielen, jullie gebruiken daarvoor voornamelijk je spraak in contact met anderen, met de beperkingen van je hersenen. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden om iets waar te nemen of te ervaren, je kent de uitdrukkingen wel toch ‘op zielsniveau’ of ‘zielsverwanten’, dat is een gevoel dat veel verder gaat dan je kunt denken. Het is een alles omvattend gevoel dat je hopelijk een paar keer in je leven mag meemaken.
Dat contact gaat via koorden (soort navelstrengen) die zich met elkaar verbinden. Er wordt energie uitgewisseld maar ook plaatjes, gedachten en beelden.

Je kunt je voorstellen dat als je er niet op bedacht bent dat er veel koorden naar je toe komen en dat de energie niet altijd evenredig heen en weer gaat. Als jij lekker in je vel zit is het voor een ander heerlijk om een koordje naar je uit te gooien en even lekker van jouw energie te tappen en mee te liften op jouw energie.
Maar het koordje doet ook zijn werk als iemand bijvoorbeeld aan je denkt en jij bijvoorbeeld op dat moment die persoon belt. Het werkt positief en negatief.
Stel je maar eens voor in gedachte dat je die koorden kunt ‘zien’, kijk maar eens hoe ze eruit zien. Zijn de dik of dun? Gerafeld of heel? Hebben ze een kleurtje? En als je erin zou kunnen kijken, hoe ziet de energie die er doorheen uit?
De koorden zijn een mooie manier om te kijken hoe jouw verbinding met iemand anders is.”

In mijn online sessie werk ik momenteel veel met energiekoorden. Als je je er wat meer bewust van bent kun je er mee spelen, ze gebruiken of sturen.
Zo kun je extra energie naar iemand sturen als je weet dat die persoon het nodig heeft. Stel je eens voor dat je met een hele groep energiekoorden uitgooit naar één persoon die het nodig heeft en de koorden volstopt met liefde en kracht. Het proberen waard toch?
Je ouders of andere familie leden waar je nu niet naar toe kunt, als je zegt dat je door de onzichtbare navelstreng ze liefde en energie stuurt zullen ze dat zeker voelen.
Maar wat ik ook vaak tegenkom is dat mensen een koord willen doorsnijden omdat de relatie voorbij is of dat de ander vooral energie neemt ipv ook geeft.
De vriendin die helemaal blij en opgewekt de telefoon weer neer legt als ze je heeft gesproken, terwijl jij het gevoel hebt dat je eerst een uur moet slapen om op te laden.
Je partner met wie je nu samen thuis bent of werkt die precies dat weet te zeggen om jou op de kast te krijgen.
Een ex-partner die je maar niet loskunt laten (en alle socials natrekt😉)
Dan is beter om alle koorden te verbreken zodat jij je kunt richten op je eigen energie.
Als je je voorstelt dat dat koord weg is kun je je ook voorstellen wat er daarna gebeurt. De ander wordt onrustig, voelt dat er iets is gebeurd maar heeft er geen woorden voor en zoekt vaak juist dan nog contact. Ik zeg altijd wat je loslaat komt naar je toe en dan weet je dat het gewerkt heeft.
Belangrijk is het in ieder geval om ’s avonds alle koorden te verbreken zodat je de energie van anderen niet meeneemt in de nacht en jij weer op kunt laden. In de morgen kun je naturlijk altijd weer de lijntjes open gooien.

Hoe doe je dat dan?
Er zijn twee manieren:

  1. ✂️Kijk, als je in bed ligt, met wie je nog een lijntje hebt uitstaan. Pak in gedachte een schaar of iets anders en knip het lijntje door. Soms werkt een schaar niet en heb je hakbijl nodig.. maar als je het echt wil verbreken lukt je dat!
  2. 🪓Als je voelt of ziet dat er heel veel lijntjes zijn dan kun je deze ook in één keer allemaal tegelijk doorknippen.
    Gebruik daarna je fantasie om de onstane ‘gaatjes’ op te vullen met jouw lievelingskleur, stenen, cement of wat je ook maar bedenkt.

Succes met oefenen en ik hoor graag hoe het jullie vergaan is!🧚‍♀️🌈🦋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑