De glazen bol

Een paar maanden geleden kreeg ik van collega’s, gekscherend, een glazen bol. Ik maak er namelijk altijd grapjes over dat als je bij mij een afspraak hebt dat ik met een glazen bol, een wijd gewaad en blote voeten op je zit te wachten.

Maar zo’n glazen bol is wel mateloos intrigerend. En ik wilde weten of ik er ook dingen in zou kunnen zien.

Dus heb ik me verdiept in geschiedenis en hoe het werkt. nou niet dus ….. heb echt een uur of vier in dat ding zitten staren.. gemediteerd om m’n hoofd leeg te maken , wit doek eronder voor een helder zicht, omringd met stenen etc etc.

“Voor een waarzegger of waarzegster dient een glazen bol als verlengstuk voor het innerlijk derde oog. Het derde oog is een innerlijk zintuig dat in ontwikkelde staat bijvoorbeeld toekomstbeelden kan zien. Als een waarzegger minder visueel maar wel intuitief is ontwikkeld, dient de glazen bol als hulpmiddel om vanuit het heldervoelend zijn van de waarzegger, in beelden te kunnen zien. Hoewel een glazen bol dus geen eigen leven leidt, kan het wel zo zijn dat de energie van een waarzegger zo is verweven met de glazen bol, dat er zelfs door niet paranormaal begaafden iets in kan worden gezien. Je zou het kunnen vergelijken met DNA dat in kledingstukken van de drager zit.

Kristallen bol: Zelfontwikkeling

Als je lang genoeg in water of in een glazen bol kijkt, kan het zijn dat je visioenen krijgt. Dat kunnen heel heldere beelden zijn die door je eigen wezen naar voren worden gebracht. De Glazen bol is dus eigenlijk ook een instrument om jezelf innerlijk te ontwikkelen en te leren kennen.

© 2018 Horoscoop Orakel”

Maar Niks .. nada .. noppes .. terwijl het mij leek dat mijn spiri wiri ik daar wel wat mee kon. De glazen bol staat te shinen in m’n kamertje.

Tot ik een dame had voor Spiritual Guidance.

Al in de eerste minuten van ons gesprek kreeg ik een beeld van haar binnen. Dat ze met paard en wagen over de wereld trok als waarzegster en daarbij gebruik maakte van de glazen bol. Ik pakte hem erbij en vroeg haar te kijken wat er zou gebeuren als ze hem aanraakte of erin keek. En .. geloof het of niet … haar handen sloten zich om de bol en begonnen te trillen alsof ze energie van de bol voelde . Toen ze erin keek zag ze bijna direct een oog wat haar aankeek. En nee dit was niet haar of dat van mij. Na het oog volgden nog meer beelden met een voor haar bekende symboliek. Die beelden werden de leidraad van onze sessie. De bol voelde zo vertrouwd dat ze er één voor zichzelf gaat kopen en letterlijk gaat kijken hoe de bol haar verder helpt.

Het mooie van een spiritual guidance sessie is dat ik nooit weet wat zich aandient. Maar zolang ik open blijf staan voor wat er doorkomt kunnen er dus de meest magische dingen gebeuren. En stukje verleden wordt verwerkt, je krijgt inzichten van je gidsen en overledenen of je ontdekt dus een nieuw (of eerder heel oud ) talent in jezelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑