Veerkracht

Na een wat chaotische mailwisseling was ze vandaag eindelijk bij mij voor haar Spiritual Guidance sessie. Een verjaarscadeau aan haar zelf.

Ik had echt geen idee wie ik moest verwachten, haar energie voelde lief en chaotisch, het kaartje wat ik vooraf trok ging over opvoeding. Een jonge meid met een open gezicht stapte mijn praktijk in. Aan haar ogen zag ik dat ze veel had meegemaakt en geholpen door medicijnen lekker in haar vel zat.

Dat bleek ook.. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde van haar ouders verloor ze op een gegeven moment de grip op haar leven. De verkrachting op haar 14e en niemand die haar geloofde was daarin bepalend. Maar ze zette door, dacht dat ze de wereld kon verbeteren en kreeg al op jonge leeftijd een groot politiek podium, dat dat misschien iets manisch was had niemand door .

Ze studeerde af aan de universiteit maar alle kennis maakte kortsluiting in haar hoofd en daarmee kon ze niet voldoen aan de verwachtingen van haar mentoren en ouders. Gewone mensen dingen gaven teveel prikkels en daardoor was ze niet in staat vriendschappen te sluiten en vereenzaamde ze. Toen een foute boy haar aandacht gaf verloor ze zichzelf in zijn aandacht. En dan hebben we het nog niet over alle dingen die ze aan voelde komen, de energie die ze om anderen ziet en de stem die haar een paar keer redde .

Iedere keer kon ze naar huis naar haar moeder, in haar schoot uithuilen en weer opnieuw beginnen. Met hulp van medicijnen is ze al een tijdje in balans en nu was ze zover om met mij te praten over al die rare dingen die ze in haar leven had gezien en gevoeld. Geen hulp van boven maar gewoon even sparren met mij . Over geloven in God en Engelen, of je toekomst kan voorspellen, hoe je spiritueel kan zijn en toch ook gewoon jezelf zonder gek verklaard te worden .. want dat was ze al šŸ˜ƒ.

Het was niet alleen een cadeau aan haarzelf maar ook aan mij. Zoveel veerkracht, zoveel hervonden vertrouwen in jezelf, zo goed weten wanneer je grip verliest en wat je dan moet, zoveel vragen .

Dankjewel lieve W dat ik een eindje met je mee mocht lopen op je levens pad vandaag.

Ps. Ik ben geen professionele zorgverlener en kan die ook nooit vervangen. Als ik voel dat iemand meer gebaat is bij een professional beƫindig ik sessie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑