mediumschap

Wat doet een medium? “Mijn vader heeft mij ooit zijn ring beloofd maar deze zijn we kwijt,  kun jij aan hem vragen waar die ring ligt?”
Deze vraag werd mij ooit gesteld,  ik vertelde deze meneer dat ik hem niet kon helpen en dat een afspraak met mij geen zin had.
Op commando contact maken met een specifieke overledene over één specifieke gebeurtenis, ik waag mij er niet aan. Er zullen vast mediums zijn die dit goed kunnen ..maar ik niet..
Tijdens een consult weet je namelijk nooit wie er doorkomt en hoe een reading verloopt. Je kunt het zo wie zo niet afdwingen dat er iemand doorkomt.
Maar, ervaring heeft mij geleerd, dat je altijd krijgt wat je nodig hebt en wie je nodig hebt op dat moment. Je krijgt misschien niet wat je wil maar wel wat je nodig hebt.
Een contact gebeurt op basis vertrouwen en vrije wil, van jou maar ook van je dierbaren.  In Engeland wordt iedere Reading een experiment genoemd en zo kun je het inderdaad zien.

Hoe werkt het dan tijdens een READING?

Ik leg het altijd zo uit; als je heel erg van iemand houdt hoef je diegene niet altijd te zien om te weten hoe het met die persoon gaat. Je intuïtie vertelt je dat wel, je voelt het in je hart en hoofd. Zo kun je mijn contact met overledenen zien.
Jouw dierbare laat mij als het ware een filmrol zien uit zijn of haar leven met ‘foto’s’, sommige foto’s komen tot leven en vertellen een verhaal. Vaak zijn dit specifieke dingen die jou zeker laten weten dat het hier om je geliefde gaat. Ik zie de plaatjes en met behulp van de woorden die ik hoor of de emoties die ik voel vertel ik je het verhaal.
Het maken van contact gebeurd altijd uit vrije wil van de overledene, soms voelt hij of zij heel dichtbij en is het vertalen van het verhaal makkelijk. Andere keren blijft het maken van contact moeizaam en komen er flarden voorbij.

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik kan proberen contact te maken met één van je dierbaren, het verhaal vertellen en samen met jou kijken hoe dit verhaal jou verder kan helpen in je leven. Ik kan de last van het gemis een beetje van je schouders nemen met de antwoorden die je krijgt en bevestigen wat je soms al weet.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: