over mij

_hpv2748
Al sinds mijn 13e weet ik zeker dat er meer is tussen hemel en aarde en dat ik contact kan maken met overledenen. Kreeg ik regelmatig ‘bezoek’. Maar tot 2015 heb ik daar niet veel mee gedaan.

In 2015 brak ik mijn enkel en kwam ik 6 weken op bed te liggen, mijn leven werd letterlijk on hold gezet. En achteraf gezien was dat een zegen! Ik had de tijd om na te denken hoe ik mijn gave kon inzetten om andere mensen te helpen. Want hoe zonde is het als je iets kunt wat een ander troost kan brengen en je daar niets mee doet.  Ik had tijd genoeg om met mijn ziekenbezoek mooie gesprekken te voeren, af te tasten wat zij van mijn gave vonden en hier en daar wat te oefenen.

Inmiddels ben ik geschoold door Lonneke Vodegel en verschillende tutors van het Arthur Findley College in Engeland. Ik heb een bloeiende praktijk, geef ik cursussen, één op één coaching en doe ik readingwerk in Nederland en Atlanta.

Hoe ontroerend mooi is het om een bericht van een dierbare over te kunnen brengen, een laatste groet, wens of boodschap. Dat je nog één keer kunt zeggen ‘ik hou van je’ of ‘het spijt me’, of bevestiging krijgt dat je het goed doet.

In 2015 had ik echt het gevoel dat ik uit de spirituele kast kwam. Bang dat mensen mij vaag, of eng zouden vinden, of dat ze mij niet zouden geloven. Nu maakt het mij niet meer uit, voor mij is het een zeker weten dat als je sterft er een gedeelte van je ergens blijft bestaan.
En dat als jij je hart opent, je luistert naar je hart en je intuitie, je contact kunt maken. Als je niet op je eigen hart vertrouwt dan zijn er genoeg mediums die je kunnen helpen. Ik ben er daar één van. En misschien ben ik wel diegene die jou kan helpen.
Zoek je een medium? Zoek dan niet met je verstand maar ook hier met je hart! Bekijk wat pagina’s, vraag om je heen en stel eerst wat vragen voordat je een afspraak maakt.

Ben ik niet diegene die je zoekt? Lees dan in ieder geval mijn blogs zodat je weet dat je niet de enige bent en dat een afspraak met een medium absoluut niet eng is!

liefs,

Noor

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: