healing & spiritual guidance

Healing

Je weet vast hoe fijn het is als iemand zijn of haar warme handen in je nek of je rug legt. Wat die warmte met je doet. Of iemand die je hoofd even masseert, je rug kriebelt. Een healing kun je hier mee vergelijken maar dan x 1000 aan energie.
Tijdens een healing werk ik  ook samen met de spirit maar op een andere manier. Bij een healing draait het vooral om opruimen, verzachten, vergeven en los laten van bepaalde emoties.
Zie het als een soort power boost, via mijn handen krijg je energie, kun je even ontspannen, krijg je nieuwe inzichten en kijken we samen hoe jij weer in je kracht kunt komen.
Een healing werkt voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels van buitenaf, voor mensen die erg in hun hoofd zitten en mensen die veel met andere mensen werken.
Tijdens een healing vullen we je energie aan zodat je er weer even tegenaan kunt!

Spiritual Guidance

Soms loop je even vast in het leven, wil je afscheid nemen van patronen, gedachten en relaties. Met thema’s of vragen die jij bezighouden gaan we aan de slag. Overledenen, kaarten, gidsen & engelen helpen jou en mij om jou weer een stapje verder te helpen. Het is altijd een verassing wat of wie zich aandient .
Voorafgaand aan deze afspraak wil ik graag de thema’s weten waarmee we aan de slag gaan zodat ik je goed kan helpen.

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: