reading & healing

Reading

Tijdens een reading maak ik contact met met één van je dierbare overledenen. Wie dat is? Dat weten we pas tijdens de reading. Als de reading begint vraag ik wie er met mij in contact wil komen om jou, hier op aarde, verder te helpen. Aan de hand van wat diegene vertel over zichzelf komen we erachter wie het is. Het kan dus voorkomen dat je  niet krijgt wat je wilt, maar je krijgt altijd wat je nodig hebt om een stapje verder te komen in je verlies, je vragen etc.

Healing

Je weet vast hoe fijn het is als iemand zijn of haar warme handen in je nek of je rug legt. Wat die warmte met je doet. Of iemand die je hoofd even masseert, je rug kriebelt. Een healing kun je hier mee vergelijken maar dan x 1000 aan energie.
Tijdens een healing werk ik  ook samen met de spirit maar op een andere manier. Bij een healing draait het vooral om opruimen, verzachten, vergeven en los laten van bepaalde emoties.
Zie het als een soort power boost, via mijn handen krijg je energie, kun je even ontspannen, krijg je nieuwe inzichten en kijken we samen hoe jij weer in je kracht kunt komen.
Een healing werkt voor mensen die gevoelig zijn voor prikkels van buitenaf, voor mensen die erg in hun hoofd zitten en mensen die veel met andere mensen werken.

Tijdens een healing vullen we je energie aan zodat je er weer even tegenaan kunt!

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: